Workshop

Ontdek de kracht van neurodiverse teams: strategieën voor retentie en welzijn

Leer hoe je neurodiverse teams kunt versterken en tegelijkertijd de retentie en het welzijn kunt verbeteren. In deze workshop zoomen we in op wat er nodig is om diverse teams te leiden, brengen we discussies op gang en delen we praktische tips met je leiders.
Workshop

Ontdek de kracht van neurodiverse teams: praktische insteken voor iedereen

Verbeter de samenwerking, productiviteit en tevredenheid van je neurodiverse teams. In deze workshop delen we waardevolle inzichten en praktische tips met je neurodivergente medewerkers en hun collega’s.
Lezing

ADHDeveloper – Gedijen als een neurodivergente software-ontwikkelaar

Dietrich deelt zijn persoonlijk verhaal als software engineer met ADHD en introduceert vijf leidende principes voor succesvolle softwareteams die neurodivergente teamleden helpen om veerkrachtiger en productiever te worden.
Workshop

Hoe een hoogpresterend softwareteam worden

Leer softwareontwikkelteams om op een hoger maar duurzaam niveau te presteren. Dit heeft een positieve impact op de retentiegraad en het welzijn van het team, terwijl ze sneller werkende en kwalitatieve IT-oplossingen kunnen opleveren.
Workshop

Personal agility: verbeter je productiviteit tijdens deze tweedaagse workshop

Het aanleren, demonstreren en toepassen van principes, tools en inzichten om op een wendbare manier je dromen, doelen en werk handelbaar en bereikbaar te maken. De outcome van de workshop is een aanzet tot je eigen werkwijze of proces.